Diensten

Ontwikkeling elektronica

Ontwikkeling van elektronische producten, aan de hand van uw specificaties of wensen. Ontwerp en simulaties van schakelingen, PCB design, bouwen en testen van prototypes. Verzorgen van serieproducties. Wij zijn gespecialiseerd in analoge technieken. Ontwikkeling van omzetters van natuurkundige grootheden naar elektrische signalen die voor dataverwerkende apparatuur geschikt zijn. Denk hierbij aan meetomvormers voor temperatuur, luchtdruk, windsnelheid enz.

Power elektronica

Drisco Electronics heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van power supplies. Lichtgewicht power supplies voor de verzorging van de voedingsspanningen van uw apparatuur. Degelijke ontwerpen, voorzien van Power Factor Correctie systemen om te voldoen aan de normen en om uw product wereldwijd te kunnen aansluiten. Door onze expertise is integratie van de netvoeding met uw eigen elektronica mogelijk. Tevens kunnen wij assisteren en adviseren bij uw voedingsvraagstukken.

Levering moeilijke componenten

Door onze relaties met wereldwijde leveranciers kunnen wij componenten leveren die hier niet meer of moeilijk leverbaar zijn. Ook de levering van obsolete componenten behoort vaak tot de mogelijkheden.

Prototypen en productie

Prototypen maken wij in huis. Voor kleine en grote series werken wij nauw samen met gerenommeerde EMS bedrijven. Hierdoor kunnen wij snel en concurrerend uw productieserie vervaardigen en testen.

Testfaciliteiten en keuringstraject

Drisco Electronics beschikt over uitgebreide testmogelijkheden, met name op het gebied van power supplies. Verder hebben wij een nauwe samenwerking met testhuizen en keuringsinstanties ten behoeve van certificaties.  Drisco Electronics kan u ondersteunen bij het keuringstraject van uw product.